Gunstig lån

Gunstig lån

I dagens moderne verden, der Norge er en av de rikeste nasjonene på kloden, så er vi nordmenn så heldige at vi har lett tilgjengelighet til penger. Bankene nærmest oversvømmer oss med tilbud og lån, enten vi behøver penger til bolig, bil eller et gunstig lån der man står helt fritt til å bestemme hva man vil bruke pengene på. Nordmenn har aldri hatt mer gjeld, samtidig som vi heller aldri har vært flinkere til å beherske den.

I denne artikkelen skal vi se på en rekke gunstige lån, der du selv har stor frihet til å bestemme hva pengene skal brukes til. Hvis du søker om et bolig- eller billån får du veldig god rente, men du er fastlåst til å bruke pengene til det aktuelle formålet. Det må man derimot ikke med forbrukslån, som kommer i flere forskjellige varianter med ulike betingelser.

Mange gunstige lån

Gunstig lånVi vil påstå at alle typer forbrukslån er et gunstig lån, rett og slett på grunn av den friheten disse lånene gir deg. Du bestemmer helt selv hva du vil bruke pengene til, og behøver heller ikke oppgi dette til banken. Samtidig tar det ikke lange tiden før pengene dukker opp på konto, her snakker vi ofte om kun et par dager. For de beste lånene, såkalte smålån, så vil du kunne ha pengene innen noen timer.

Med andre ord finnes det mange ulike gunstige lån, alle med sine fordeler. Et annet pluss vi vil trekke frem med slike lån, må være den enkle tilgangen. Så lenge du har fylt 18 år og tjener penger som du betaler skatt av, så vil du kunne få godkjent søknaden din hos en eller annen bank. Akkurat hvor strenge de er på de ulike kravene varierer, men dette er altså minimumskravet. Er du dog litt opp i 20-årene og har en passe godt betalt jobb, vil du kunne forhandle deg frem til bedre rente, slik at du kan få et maksimalt gunstig lån.

Et eksempel på et veldig gunstig lån

Hvis man virkelig vil ha fleksibilitet i hverdagen, så burde man se nærmere på et av de mer spesielle lånene, som Online24-lånet. Dette er et ekstremt gunstig lån som minner mye om et kredittkort, rett og slett fordi du ikke behøver å betale renter på de pengene du låner før du har brukt de. Det vil i praksis si at du kan ha 250 000 kroner stående på konto, og ikke betale en eneste krone for det, så lenge du ikke bruker de.

Enda mer nysgjerrig blir du kanskje når du får høre at du kun betaler renter for beløpet du har brukt. Det vil si at du kan bruke 30 000 kroner når det måtte passe deg – og på hva du vil – og ikke betale renter på de resterende pengene. En veldig kjekk måte å ha penger i bakhånd på, samtidig som friheten vil friste de fleste. Et veldig gunstig lån som vi har anbefalt til svært mange, og vi har enda ikke hørt om noen som er misfornøyde.