Billig forbrukslån

Det er enkelt å ta et billig forbrukslån

Et billig forbrukslån er et raskt og enkelt lån som lar personer låne penger til hva enn de måtte ønske. I motsetning til vanlige lån er det altså ingen begrensninger på hva pengene man låner må brukes på, og man står dermed fritt til å gjøre akkurat det man vil med dem. Mange bruker forbrukslån for å betale regninger eller gammel gjeld, mens andre tar opp et billig forbrukslån for å kjøpe seg noe nytt, som en utenlandstur, nye utemøbler eller kanskje nye hvitevarer.

Med et billig forbrukslån kan man låne alt fra en femhundrelapp til flere hundretusener. Man kan altså helt selv velge hvor mye penger man vil låne, uansett om man vil låne småtterier for å kjøpe en iPad, eller store summer for å pusse opp halve huset. Nedbetalingstiden blir ofte satt til å matche summen man låner, og man kan derfor få nedbetalingstid på alt fra noen få måneder til over 15 år.

Forbrukslån er en type lån uten sikkerhet, og dette betyr enkelt nok at man ikke trenger å sette noen eiendeler i salgspant når man tar opp lånet. Dette betyr videre at låneaktøren ikke kan kreve et tvangssalg av eiendeler for å dekke betaling av gjeld, og det er derfor umulig å miste hus, bil eller båt fra et forbrukslån. Istedenfor må låneaktøren kreve inn pengene sine via purringer eller inkassobyråer, og det er selvfølgelig viktig å huske at dette kan bli kjempedyrt i lengden. Lån aldri mer penger enn du klarer å betale tilbake til avtalt tid, så slipper du unna alt dette styret!

Hvordan ta et billig forbrukslån

Det er faktisk veldig lett å ta et forbrukslån, og mange velger å gjøre det hele over internett. På denne måten trenger man bare å fylle ut en veldig rask lånesøknad, og deretter bruke BankID for å identifisere seg og signere søknaden. Den sendes helt elektronisk, og man får også svaret elektronisk på e-post eller via kundesidene til låneaktøren. Dette er selvfølgelig veldig mye raskere enn å gå ned i banken for å fylle ut en søknad, og ofte er det også mye billigere.

Fordelen med å bruke internett når man skal søke om lån er dessuten at man raskt kan sammenligne flere aktører, og dermed velge det billigste tilbudet. Det kan være overraskende mye penger å spare på å velge en billig låneaktør fremfor en dyr en, spesielt om man låner mye penger!

Det er enkelt å sammenligne flere låneaktører, og alt du trenger å gjøre er å finne en oversikt over hvilken rente de tilbyr. Den effektive renta forteller deg hvor mye du kan forvente å betale i renter og andre faste avgifter i løpet av det første året, og er dermed en god indikasjon på hvilket lån som blir billigst.

Hvem kan få et billig forbrukslån?

I Norge kan alle som er myndige få et billig forbrukslån, men låneaktørene som låner ut pengene er gjerne litt strenge på hvem det er de låner ut pengene sine til. Her i landet er det dessuten relativt vanskelig å kreve tilbake pengene man låner ut, og dette har ført til at lån uten sikkerhet stort sett kun lånes ut til personer med en ålreit økonomisk kontroll.

Dersom man skal låne mer enn noen få tusenlapper pleier de aller fleste låneaktørene å ha minstekrav, og disse kan variere ut ifra hvilket selskap man vil låne penger fra. Likevel kan man forvente at de krever en minste årlig inntekt på over 100 000kr. Mange har minstekravene rundt her, mens en del også har minstekrav på oppimot 200 000kr. Ellers er det et vanlig krav at søkeren ikke har noen betalingsanmerkninger, har en ryddig økonomi, er over en viss alder, og har bodd i Norge sammenhengende i tre års tid.

Skaff deg et billig forbrukslån på dagen

Billig forbrukslånDet kan være mange grunner til å ville ta opp et billig forbrukslån på dagen, og heldigvis kan man faktisk fint ta opp et forbrukslån uten å ha noen god grunn i det hele tatt. Med et billig forbrukslån på dagen kan man nemlig låne penger til hva enn man måtte ønske, og i motsetning til tradisjonelle boliglån eller billån er det ikke slik at pengene man låner blir knyttet opp mot et spesifikt prosjekt.

Dersom man tar et billig forbrukslån på dagen kan man altså låne penger til å betale regninger, pusse opp badet, holde en stor bursdagsfeiring eller til og med kjøpe seg en ny bil. Det er heller ikke slik at pengene må brukes på kun én ting, og kan istedenfor fordeles på mange forskjellige saker. For eksempel kan man bruke halve lånesummen på nye møbler, og den andre halvdelen på klær og sko.

I teorien kan alle myndige personer få et forbrukslån, men det er langt ifra alle som faktisk får innvilget lånesøknaden fra låneaktøren. De er nemlig ganske så strenge med hvem de låner ut penger til, og man må faktisk ha en ganske grei årlig inntekt, samt null betalingsanmerkninger, om man i det hele tatt skal bli vurdert som aktuell til å få innvilget et billig forbrukslån på dagen. Det er faktisk veldig mange som får avslag, men heldigvis er det jo helt gratis å søke! Dersom man får avslag kan man enten prøve å søke en annen plass, og håpe at de har lavere krav, eller jobbe med å øke betalingsevnen sin. Dette kan man gjøre ved å tjene mer penger, øke formuen sin, eller kvitte seg med betalingsanmerkningene.

Så enkelt er det å ta et billig forbrukslån på dagen

Noe av det beste med et billig forbrukslån på dagen er hvor enkelt det er. Hele prosessen med å søke lån kan i beste fall ta så lite som ti minutter! Dessverre er det ikke slik at pengene er fremme på kontoen din om ti minutter, men du kan i alle fall sitte med et aktivt lån på denne tiden. Deretter må man bare vente et par dager før pengene er fremme, så er det hele i boks.

Når man skal ta et billig forbrukslån på dagen må man først og fremst bestemme seg for hvor man skal søke lån. Det er utrolig mange forskjellige aktører, og alle har sine egne fordeler og ulemper, så man bør tenke seg godt om før man bestemmer seg for hvor man skal søke. Man kan ta utgangspunkt i å sammenligne den effektive renta, og velge den aktøren som har den laveste, for dette pleier å være et veldig godt tegn på hvor billig lånet kommer til å være.

Etter at man har bestemt seg så er det bare å finne frem til lånesøknaden på nettsidene til låneaktøren. Denne er som regel ekstremt enkel å finne, og ofte ligger den direkte på forsiden deres. Denne lånesøknaden krever litt informasjon om deg som person, og økonomien din, men tar ikke mange minuttene å fylle ut. Når den er ferdig utfylt må man bruke BankID for å signere lånesøknaden, så er den klar for å sendes til gjennomgang.

Mange låneaktører tilbyr automatisk gjennomgang av lånesøknader, og i disse tilfellene får man svar med det samme. Dette svaret forteller deg om du får lån eller ikke, og eventuelt hvor mye du får låne, når du skal betale tilbake, hvilket kontonummer man skal betale til, og så videre. Her må man nok en gang godkjenne lånetilbudet, så er lånet i gang!

Det kan være lurt å ta et billig forbrukslån uten sikkerhet

Dersom du trenger litt ekstra penger kan et billig forbrukslån uten sikkerhet være en god løsning. Dette er en type lån som lar deg låne alt fra et par tusenlapper til flere hundretusener helt uten sikkerhet, og pengene kan brukes til hva du vil. Her kan man altså låne penger for å pusse opp huset, betale ned annen gjeld, eller kjøpe seg helt splitter nye møbler! Det er helt opp til låneren hva man vil bruke pengene på, og låneaktøren kommer ikke til å bry seg om dette så lenge lånet er uten sikkerhet.

Med et billig forbrukslån uten sikkerhet trenger man ikke å sette noen eiendeler i salgspant, og låneaktøren kan derfor ikke kreve inn penger via tvangssalg av eiendelene til låneren. Dette er en stor fordel sammenlignet med systemet man har på boliglån, hvor banken enkelt kan kreve et tvangssalg av leiligheten eller boligen for å dekke eventuell ubetalt gjeld.

Når lånet er uten sikkerhet vil dette selvfølgelig medføre en større risiko for låneaktørene, og dette har ført til at de har satt opp renta slik at lånet skal være verdt risikoen for dem. Med et billig forbrukslån uten sikkerhet kan man forvente en effektiv rente på rundt 20 % det første året, men i aller beste fall kan man klare å få til et på rundt 17 – 18 %. Den effektive renta er for øvrig basert på lånesøknaden man leverer, noe som betyr at hver eneste søker får sin egen rente. Ting som hvor god betalingsevne man har, samt hvor mye penger man vil låne, er med på å avgjøre den faktiske renta.

Det er kjapt og enkelt å ta et billig forbrukslån uten sikkerhet

Når man skal ta et billig forbrukslån uten sikkerhet er det første man må gjøre å finne ut av hvor man skal søke om lånet. Det finnes mange aktører som utelukkende driver over internett, og i tillegg har man jo de vanlige bankene som også driver med forbrukslån. Her må man altså velge selv, og ofte kan det lønne seg å ha et åpent sinn, og vurdere forbrukslånaktører man ikke tidligere har hørt så mye om. Disse kan faktisk være en del billigere enn lokalbanken, og pengene man får lånt er jo verdt like mye uansett hvem man låner dem av.

Når man har bestemt seg for hvor man skal søke er det bare å begynne søknaden fra nettsidene deres. Dette er en enkel og rask lånesøknad som krever personalia og litt informasjon om økonomien til søkeren. Det tar bare et par minutter å fylle den ut, og når man søker om et billig forbrukslån uten sikkerhet trenger man ikke å sende inn noen papirer eller kvitteringer i posten så lenge man bruker BankID for å identifisere seg.

Når søknaden er sendt må man vente på et svar, og dette kan ta alt fra noen få sekunder til flere dager. Ofte får man svar med det samme, og dette svaret forteller om man får lån eller ikke. Dersom lånesøknaden blir innvilget får man dessuten et konkret låneforslag, og dette inneholder alt man trenger å vite om lånet sitt, som kontonummer, total lånesum, forfallsdato og nedbetalingstid. Pass på at denne informasjonen her stemmer, for det er disse tallene som blir gjeldende når du takker ja til tilbudet!